Web Analytics Made Easy - Statcounter

قصه مهربانی مردمان سرزمین دیار علویان وسیع‌تر از آن است که در این چند خط بگنجد؛ همدلی‌ها ادامه دارد و این قصه سر دراز دارد. موج همدلی و امید در روزهای ماه مبارک رمضان با رویکرد همدلی و کمک مومنانه ادامه دارد و از اقشار مستمند یا مستضعف جامعه دستگیری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بیش از 15 ماه از شناسایی رسمی ویروس «کرونا» در ایران یا به عبارتی ورود این میهمان ناخوانده و منحوس به کشورمان می‌گذرد و طی این مدت، علاوه بر آنکه حدود 69 هزار و 574 نفر از هم‌وطنانمان جان باخته‌اند و بیش از دو میلیون و 400 هزار نفر نیز مبتلا شده‌اند، عده‌ای نیز بخاطر محدودیت‌های ناخواسته اجتماعی، یا شغلشان را از دست داده‌اند و در تنگنای معیشتی قرار گرفته‌اند یا نفس کار کردن و امرار معاش‌شان به شماره افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز نیمه شعبان سال گذشته(21 فروردین‌ماه جاری) در سخنرانی تلویزیونی که با مردم کشورمان داشتند، به شیوع ویروس کرونا و تبعات حاصل از آن اشاره فرموده و خواستار کمک افراد متمکن به نیازمندان شدند.



ایشان فرمودند «خوب است که در ماه مبارک رمضان یک رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه شکل بگیرد و برای اثبات ارادتمان به امام زمان(عج) صحنه‌ها و جلوه‌هایی از جامعه مهدوی را که جامعه‌ای همراه با قسط، عدل، عزت، علم، برادری و همیاری است، به‌وجود آوریم.»

ماه رمضان در واقع تمرینی برای پاکی در دیگر ماه‌های سال است. در ماه رمضان معنویت افزایش یافته و کمک به نیازمندان و سرپرستی ایتام از جلوه‌های زیبای ماه مبارک رمضان است در هرکوی و برزن مردم در تدارک تهیه مایحتاج سحری و افطاری هستند در حالی که بسیارند انسان‌هایی که به دلیلی فقر و تنگدستی تمام سال را روزه دارند.
 
در ماه رمضان که ماه میهمانی خداست بر شناسایی نیازمندان و کمک بدانها تاکید شده و درک حال فقرا و نیازمندان یکی از فلسفه های روزه داری است و باید در این ماه مبارک نیازمندان اطراف خود را شناسایی و به آنها در حد توان کمک کنیم.
 
کمک به فقرا و نیازمندان و رقت قلب نسبت بدانها از جلوه زیبای ماه رمضان است که در دیگر ماه های سال کمتر دیده می شود. کمک به همنوع یک وظیفه انسانی است که در ماه رمضان به اوج خود می رسد.

اما نقطه اوج این همدلی در رزمایش «همدلی و کمک مومنانه» است که از روز نیمه شعبان امسال و با رهنمود و اشاره رهبر حکیم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی ایشان به راه افتاد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این سخنرانی،‌ با یادآوری جلوه‌های مختلف و البته مصداقی از حرکت عمومی مردم برای یاری رساندن به همدیگر در روزهای مبارزه با بیماری کرونا و تحسین این حرکت‌ها، خواستار آن شدند تا این موج همدلی و امید در روزهای ماه مبارک رمضان نیز با رویکرد همدلی و کمک مومنانه ادامه یافته و از اقشار مستمند یا مستضعف جامعه دستگیری شود.



در همین راستا اولین مرحله از آئین نهضت کمک‌های مومنانه در سال جدید همزمان با ماه مبارک رمضان و به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران و روز بسیج سازندگی با اهدای 85 سری جهیزیه و توزیع 10  هزار بسته معیشتی بین اقشار آسیب دیده به همت سپاه کربلا و با مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با حضور سردار مسلمی فرمانده سپاه کریلا و حجت الاسلام غلامحسن تسخیری مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کربلا در قدمگاه شهدای مدافع حرم مازندران لشکر ویژه 25 کربلا برگزار شد.

فرمانده سپاه کربلا در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به تلاش جهادگونه مومنین، نهاد‌ها و ارگان‌های حمایتی، گفت: در سال جدید کار‌های ارزشمندی صورت گرفته است.

سردار سیاوش مسلمی از کمک مومنانه 28 میلیارد تومانی مردم، بسیجیان، خیرین و نهاد‌های حمایتی به نیازمندان خبر داد و افزود:یکی از ویژگی‌های سبد‌های معیشتی این است که طبق نیازمندی خانوار‌ها تهیه می‌شود که در ماه مبارک رمضان که نیاز به کالا‌های پروتئینی بود در سبد کالا قرار گرفت.

مسلمی در ادامه با اعلام اینکه کمک مومنانه ویژه ماه مبارک رمضان با توزیع 10 هزار بسته معیشتی با هزینه 5 میلیارد تومان بین نیازمندان، آغاز شد، اضافه کرد: از عید امسال تا به امروز 273 سری جهیزیه هم آماده شد که امروز 85 سری جیهزیه به صورت نمادین به نوعروسان تحویل شد.

به گفته  فرمانده سپاه کربلا تمام 22 قلم جهیزیه نوعروسان به خاطر حمایت از شعار سال که تولید و پشتیبانی‌ها نام گرفته است، از کالا‌های ایرانی بوده و  7.5 میلیارد تومان برای این 273 سری جهیزیه هزینه شد.

مسلمی در ادامه با تاکید براینکه بزرگترین راه مبارزه با استکبار جهانی کمک به مردم و رفع مشکلات جامعه است، خاطرنشان کرد: استکبار در تلاش برای ناامید سازی مردم است و امروزه همه نهاد‌های حمایتی و ارگان‌ها با هم افزایی و همدلی در تلاش هستند تا درمقابل نقشه‌های استکبار بایستند.
 

وی از کمک 11 میلیارد تومانی مردم و خیرین در طرح شهید سلیمانی  هم خبر داد و گفت:برای آن دسته از مردم که به واسطه ویروس کرونا، دچار آسیب شغلی شدند، بسته‌های معیشتی تهیه و بین آنان توزیع شد.   فرمانده سپاه کربلا با تصریح بر اینکه در طرح شهید سلیمانی بصورت هدفمند به سراغ کسانی رفتیم که دچار آسیب شدند، خاطرنشان کرد:در محلات  شهری و روستایی با ظرفیت پایگاه های مقاومت بسیج، نیازمندان شناسایی، و بسته های بهداشتی همراه با بسته های معیشتی به نیازمندان اهدا شد.   مسلمی با بیان اینکه کمک ها فقط به بسته های معیشتی خلاصه نشده است، تاکید کرد : پرداخت قبوض، پرداخت اجاره بهای مغازه، کارت های هدیه، پرداخت اجاره خانه و  کمک هایی از قبیل به کسانی که دچار آسیب های معیشتی شدند، شد.   فرمانده سپاه کربلا با اشاره به سفیران سلامت، در طرح شهید سلیمانی گفت: سفیران سلامت رابط ما در طرح هستند، تا کمک ها به صورت هدفمند به دست خانواده های نیازمند برسد.لذا  تمامی کمک ها با رعایت حفظ کرامت انسانی و عزت مومن، انجام شده است.
فرمانده سپاه کربلا  از کمک ۴۴۶ میلیارد تومانی از آغاز نهضت کمک‌های مومنانه تا به امروز هم خبر داد و افزود: با کمک مردم و خیرین همیشه در صحنه و همه ارگان‌ها ونهاد‌های حمایتی، بسته‌های معیشتی در مراحل مختلف تهیه و به نیازمندان تحویل شد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه کربلا ماه مبارک رمضان بسته های معیشتی کمک مومنانه همدلی و کمک ماه رمضان کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده

احمد علیرضابیگی اظهار داشت: دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰، وی افزود: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی‌تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ بعید می‌دانم که دولتی‌ها مدعی باشند که وضعیت سفره‌های مردم بهتر شده است! در واقع آن‌ها از یک سری شاخص‌های مربوط به رشد صحبت می‌کنند، اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می‌شود متفاوت است.

علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی‌تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آن‌ها از یک سری شاخص‌های مربوط به رشد صحبت می‌کنند، اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می‌شود متفاوت است.

وی افزود: دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد، اما در زندگی مردم، درآمد‌ها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

علیرضابیگی اظهار داشت: دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت‌های اقلام اساسی به طور جدی احساس می‌شود و برخی از اقلام حتی از سفره‌های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی‌تواند این رقم را به همه استان‌های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد، اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی در نظر می‌گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می‌گیرند؛ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می‌گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می‌شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می‌کند.

دیگر خبرها

  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • خروش علویان در جمعه خشم
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • ایلام استانی راهبردی در کشور شناخته می شود
  • ائمه جمعه در حفظ اتحاد و همدلی بین مردم نقش مهمی دارند