Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@16:11:35 GMT

چهره رمضانی شهر همدان؛ محجور در کم‌کاری مسئولان

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۸۵۲۷

چهره رمضانی شهر همدان؛ محجور در کم‌کاری مسئولان

درگذشته همواره شاهد بودیم با فرارسیدن ماه مبارک رمضان چهره شهر نیز متحول می‌شد و همواره حال و هوای شهر گویای مقدس بودن این ماه بود.
با دیدن فضای دینی شهر حتی افراد غیر روزه‌دار نیز رفتارهای خود را محدود کرده و آشکارا روزه‌خواری نمی‌کردند.
برای پی بردن به علت این موضوع گفت‌وگویی با رئیس سازمان فضا و منظر شهری داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وحید علی‌ضمیر، رئیس سازمان فضا و منظر شهری همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، تصریح کرد: مالکیت سازه‌های تبلیغاتی از آن شهرداری است اما محتوای این تبلیغات باید از سوی ارگان‌های دیگری همچون تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد و...تأمین شود.
وی با اشاره به اینکه شهرداری نیز در زمینه آماده‌سازی فضای شهر در مناسبت‌های دینی وظیفه‌مند است، افزود: شهرداری بنرهایی را در زمینه تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان در سطح شهر نصب‌ کرده است اما قبول داریم که باید بیش از این‌ها در این راستا تلاش کنیم.
وی با تأکید بر اینکه باید به این موضوع بیشتر بپردازیم، افزود: به مناسبت فرارسیدن عید فطر برنامه ویژه‌ای خواهیم داشت به‌طوری‌که چهره شهر کاملاً متحول خواهد شد.
علی‌ضمیر اضافه کرد: نور آرایی، ریسه بندی پارچه‌ای و نصب المان‌های مختلف به مناسبت ماه مبارک رمضان در دستور کار خواهد بود و شهر همدان کاملاً فضای معنوی عید فطر را به خود می‌گیرد.
رئیس سازمان فضا و منظر شهری با تأکید بر اینکه آماده‌سازی فضای شهر در عید فطر کاملاً با شهرداری است، گفت: شهرداری تپه مصلی را برای برگزاری نماز عید فطر کاملاً آماده کرده است.
وی بابیان اینکه آذین‌بندی شهر در مناسبت‌های مذهبی مشارکت همه دستگاه‌ها را می‌طلبد، یادآور شد: در مناسبت‌های مختلف دینی باید شهر کاملاً متحول شود تا زمینه حس و حال معنوی را برای مردم شهر فراهم شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در ادامه خاطرنشان کرد: تبلیغات محیطی شهر بر عهده شهرداری است و سازمان تبلیغات فقط تائیدیه این تبلیغات را صادر می‌کند.
علی دشتکی با تأکید بر اینکه متولی تبلیغات در مناسبت‌های مختلف شهرداری است، افزود: سازمان تبلیغات محتوای این تبلیغات را از احادیث دریافت می‌کند و در اختیار شهرداری قرار می‌دهد و یا اینکه تأییدیه تبلیغات را صادر می‌کند که امسال نیز همچون سال‌های گذشته ارائه‌شده است.
وی ادامه داد: تشکل‌های مذهبی مختلف هرساله بنرهای زیادی را هم‌زمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان نصب می‌کردند اما امسال به‌دلیل گران شدن اجناس اقدامات خود را محدودتر کرده‌اند.
به گزارش ایکنا، امسال ایجاد حال و هوای معنوی شهر در ماه مبارک رمضان در حال پاس‌کاری بین مسئولان است اما امید داریم که برای مناسبت‌های آینده با تلنگر رسانه‌ها این موضوع حل شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا فضاسازی شهری همدان شهرداری سازمان تبلیغات فضای شهر ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • اجرای ۳۰ عنوان برنامه، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در استان همدان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • ستاره سیتی، چهره جدید تبلیغات پپسی! (عکس)
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد